Video: Nieuwe gameplay video Modern Warfare 2

Het wachten op Modern Warfare 2 wordt bijna ondragelijk, ik wil die shit nu spelen en snel! En samen met mij een hoop anderen, dat weet ik wel zeker.

Ach ja, wat kun je dan beter doen tijdens het wachten dan het bekijken van nog meer vette gameplay beelden. Bekijk hieronder een nieuwe video, maar wees gewaarschuwd, het verlangen wordt zo enkel maar groter. Dus klik maar gauw op die video als je jezelf graag martelt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?