Super Mario Party
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Party
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe gameplay van Super Mario Party

Goed nieuws voor fans van partygames! Nintendo heeft namelijk tijdens de gamescom nieuwe gameplay van Super Mario Party getoond en het belooft weer een dolle boel te worden.

In de gameplayvideo van Super Mario Party vertellen Kaveh Moussavian en Chris Glerum meer over de partygame. Uiteraard gaan ze ook met de game aan de slag en dat doen ze samen met de twee presentatoren van de RedCube. In de video is ook de eerste gameplay te zien van de gloednieuwe modus River Survival.

Mario Party verschijnt op 5 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?