Microsoft Flight Simulator

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 augustus 2020
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Video: Nieuwe gameplay beelden verschenen voor Flight Simulator

Er zijn nieuwe gameplay beelden verschenen van de simulatie game, Flight Simulator. De beelden zijn op het YouTube-kanaal van gameplatform IGN geplaatst.

Fans van de game kunnen zich bijna een kwartier met deze nieuwe gameplay beelden vermaken. Gisteren werd er tijdens de Inside Xbox stream op X019 ook al een nieuwe trailer van de simulatie game getoond. Nu heeft ook gameplatform IGN wat eigen gameplay beelden online gezet. In deze video vliegen ze over een aantal grote steden heen zoals Venetië, Barcelona, Kopenhagen en Southampton. Je kan de volledige video hieronder bekijken.

Flight Simulator verschijnt in 2020 voor de pc en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?