The Last of Us Part 2
  • ONTWIKKELAAR Naughty Dog
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 juni 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE Actie, Avonturen, Horror
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe episode The Last Of Us Part 2 video-series

Een nieuwe episode van The Last Of Us Part 2 video-series is vandaag gepubliceerd. Dit is de derde en een-na-laatste episode in de video-reeks.

Het stopt niet met nieuwe informatie en beelden van The Last Of Us Part 2. Gisteren werden gameplaybeelden gedeeld tijdens Sony's State of Play en vandaag is al de derde episode online gezet van de video-series die recentelijk was aangekondigd. In deze episode staan de ontwikkelingsfilosofie, de technologie en de aandacht voor detail bij het maken van een game centraal. Volgende week woensdag verschijnt de laatste episode.

The Last of Us Part 2 verschijnt 19 juni voor de PlayStation 4.

BRON PlayStation

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?