Video: Nieuwe Duke Nukem Forever beelden

De game die al vijftien jaar in ontwikkeling is en we nauwelijks wat over weten is natuurlijk Duke Nukem Forever. 3D Realms, de ontwikkelaar, heeft echter nog steeds vertrouwen in deze langverwachte game. Er zijn in de laatste paar jaar maar enkele screenshots en een teaser naar buiten gekomen, veel meer hebben we er niet van kunnen zien.

Sinds kort is er toch weer een nieuwe video uitgelekt die gameplay beelden bevat van Duke Nukem Forever. Is er dan toch nog leven in de brouwerij?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?