Check al onze gamescom content hier!

Video: Nieuwe Dragon Age: Origins trailer en site

Electronic Arts heeft op de gamescom een nieuwe trailer getoond van Dragon Age: Origins. Natuurlijk weerhouden we jullie er niet van deze ook te bekijken!

Ook is vandaag de gloednieuwe Nederlandse site gelanceerd. Hier kan je kennis maken met Alistair, Morgan en een hele hoop andere personages uit het rijke wereldje van Dragon Age: Origins. Het spel ligt in de winkelrekken op 5 november voor PC en Xbox 360. Later volgt dan de PlayStation 3 versie.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?