Video: Nieuwe Cyberpunk 2077 gameplaybeelden uitgebracht

Geplaatst:
Aangepast: 26 juni 2020 13:59

Het moment waar velen op hebben gewacht is er: uitgebreide gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 zijn onthuld. In de video van Xbox wordt een preview van de eerste vier uur van de langverwachte game getoond.

Het duurt nog bijna drie maanden tot Cyberpunk 2077 dan eindelijk uitkomt, maar gelukkig is de afgelopen tijd steeds meer informatie en beelden van de game naar buiten gekomen. Zo was gisteren de eerste episode van Night City Wire, het online live evenement van CD Projekt RED over Cyberpunk 2077, waarin de officiële trailer gepresenteerd werd. Nu komt Xbox met een video op hun YouTube-kanaal waarin een preview wordt gegeven van de eerste vier uur van de game. Hierin wordt het tipje van de sluier opgelicht van de karakter personalisatie, de verschillende verhaallijnen, hoe Night City eruit ziet en de manieren waarop je kan vechten en quests kan voltooien. Daarnaast wordt verteld dat er drie levensverhalen zijn waar je op het begin uit kan kiezen. Die keuze beïnvloedt de rest van het verhaal, dus eigenlijk kan je straks de game minimaal drie keer spelen.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Wanneer de next-gen consoles beschikbaar zijn, is de game ook daarop speelbaar.

Bron: Xbox
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord