Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video: Nieuwe Cyberpunk 2077 gameplaybeelden uitgebracht

Het moment waar velen op hebben gewacht is er: uitgebreide gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 zijn onthuld. In de video van Xbox wordt een preview van de eerste vier uur van de langverwachte game getoond.

Het duurt nog bijna drie maanden tot Cyberpunk 2077 dan eindelijk uitkomt, maar gelukkig is de afgelopen tijd steeds meer informatie en beelden van de game naar buiten gekomen. Zo was gisteren de eerste episode van Night City Wire, het online live evenement van CD Projekt RED over Cyberpunk 2077, waarin de officiële trailer gepresenteerd werd. Nu komt Xbox met een video op hun YouTube-kanaal waarin een preview wordt gegeven van de eerste vier uur van de game. Hierin wordt het tipje van de sluier opgelicht van de karakter personalisatie, de verschillende verhaallijnen, hoe Night City eruit ziet en de manieren waarop je kan vechten en quests kan voltooien. Daarnaast wordt verteld dat er drie levensverhalen zijn waar je op het begin uit kan kiezen. Die keuze beïnvloedt de rest van het verhaal, dus eigenlijk kan je straks de game minimaal drie keer spelen.

Cyberpunk 2077 komt uit op 19 november voor de PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc. Wanneer de next-gen consoles beschikbaar zijn, is de game ook daarop speelbaar.

BRON Xbox

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?