Sea of Thieves

  • ONTWIKKELAAR Rare
  • RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuwe content aangekondigd voor Sea of Thieves

Dat Sea of Thieves al uit is, betekent niet dat het gedaan is met alle content. Zoveel maakt Rare wel duidelijk na het uitbrengen van een video waarin komende content centraal staat.

Duidelijk wordt dat we in de komende tijd nieuwe events, schepen en PvE-content kunnen verwachten. Op deze manier hoopt de ontwikkelaar de game voor een langere tijd leuk te houden. Details geeft het bedrijf in de onderstaande video.

Sea of Thieves ligt momenteel in de (digitale) winkels voor de pc en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?