Hearthstone: The Witchwood

  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Video: Nieuwe behind-the-scenes video Hearthstone: The Witchwood onthuld

De nieuwste uitbreiding van Hearthstone met de naam The Witchwood is op dit moment al te spelen. Om dit te vieren bracht de ontwikkelaar een nieuwe behind-the-scenes video uit.

In deze video bespreken game director Ben Brode en Senior game designer Dave Kosak de uitbreiding. Duidelijk wordt dat ze een soort horror-element naar de cardgame wilden brengen. Natuurlijk wordt daarnaast de ontwikkeling van de kaarten besproken en de kaarten zelf. Zelf bekijken kan met de onderstaande video.

Hearthstone, en daarmee diens uitbreiding The Witchwood, is momenteel gratis te spelen op pc en apparaten met Android of iOS.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?