Video: Nieuwe beelden Wolfenstein

Met al het nazi gespuis wat we al dood of levend neerknallen in Call of Duty: World at War, zou je bijna vergeten dat er nog een nazi knaller op komst is.

Er zijn weer nieuwe video's verschenen van deze game die ik graag met jullie wil delen. Bekijk de video's hieronder. Wolfenstein verschijnt op 18 augustus voor de PC, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?