KartRider: Drift

  • Ontwikkelaar Nexon
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Racing, Party
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe beelden verschenen van KartRider: Drift

Er zijn alweer nieuwe beelden verschenen voor de gratis racegame op de Xbox, KartRider: Drift. De video is op het YouTube-kanaal van gameplatform IGN uitgebracht.

KartRider: Drift is een nieuwe racegame die gisteren werd aangekondigd tijdens de Inside Xbox livestream op X019. Nu is er alweer een nieuwe trailer van de game uitgekomen. IGN laat in een korte trailer van bijna drie minuten zien hoe een race in KartRider: Drift eruitziet. De video speelt zich af op een bostrack van de game. Ook laat de video een aantal items zien die in de game voorkomen, zoals een soort snaai die degene voor je laat crashen of een item die je tegenstanders vastzet in water waar zij dan uit moeten ontsnappen. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

KartRider: Drift komt volgend jaar uit op de Xbox One en pc. Je kan je nu wel al opgeven voor een beta die in december plaatsvind.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?