Until Dawn: Rush of Blood

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2016
  • Platformen PlayStation 4, VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Video: Nieuwe beelden van VR-game Until Dawn: Rush of Blood

Een jaar na de release van Until Dawn komen de makers met nieuwe informatie omtrent Until Dawn: Rush of Blood. Samen met wat screenshots (onderaan dit bericht) komt Sony met feiten over het verhaal en de personages. Tevens is er een trailer vrijgegeven met diverse interviews.

Zo word je door de wereld geleid door Dan T., gespeeld door Larry Fessenden. Dan T. was in eerdere delen ook al aanwezig in de game. Samen met Graham Reznick heeft hij beide delen geschreven. Hannah en Beth, de tweeling uit Until Dawn, maken ook weer hun opwachting in dit nieuwe deel.

De makers hebben geprobeerd de échte fans te belonen: veel locaties uit het eerste deel zijn hergebruikt voor Rush of Blood. Dit is echter niet alleen gedaan om de fans te amuseren. De wereld zit vol puzzelstukjes over jouw identiteit, de wereld om je heen, en de mensen die je tegenkomt! Je kunt dus zelf het mysterie van Until Dawn proberen op te lossen.

Supermassive Games, de makers, hebben nog wat te zeggen tegen de fans:

So, from the devs here at Supermassive Games, good luck as you barrel into the horrifying unknown! We hope you enjoy the terrifying, disturbing and exhilarating thrill ride we've prepared for you

Until Dawn: Rush of Blood komt 13 oktober exclusief naar PlayStation VR. In combinatie met de VR-bril lijkt dit een zeer spannende game te worden! Wat vinden jullie? Laat het ons weten!

BRON Sony

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?