Video: Nieuwe beelden Mass Effect 2 DLC

Mass Effect 2 is nu een maand uit en heeft wereldwijd hoge ogen gegooid. Zo ook bij ons en dat kun je terug lezen in Peters review. Gelukkig heeft BioWare meer content voor ons in petto om de levensduur van deze fantastische RPG te verlengen.

Zo komt BioWare met Kasumi's Stolen Memory, welke je voor 560 Microsoft punten kunt downloaden. Bekijk hieronder alvast wat je kunt gaan verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?