Video: Nieuwe beelden Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution vindt plaats in het het jaar 2027, ongeveer 25 jaar voor de eerste Deus Ex game.

Eidos Montreal de ontwikkelaar van Deus Ex: Human Revolution. De eerste deel werd ontwikkeld door Ion Storm Inc., dus hopelijk kan de ontwikkelaar het succes te evenaren.

Zojuist zijn de eerste ingame beelden verschenen van deze prequel, welke hieronder is te aanschouwen.

Deus Ex: Human Revolution staat gepland voor februari volgend jaar en moet uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?