2010 FIFA World Cup South Africa

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 30 april 2010
  • Platformen PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Video: Nieuwe beelden 2010 FIFA World Cup

Met nog minder dan 50 dagen te gaan, voordat het Wereldkampioenschap Voetbal 2010 weer van start gaat zijn er nieuwe beelden uitgekomen van EA's nieuwste voetbalgame 2010 FIFA World Cup South Africa voor alle platformen.

Wordt Nederland wereldkampioen? Of zal Lionel Messi zijn land naar de wereldtitel helpen? Laat het ons hieronder weten...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?