World of Tanks

  • ONTWIKKELAAR Wargaming
  • RELEASEDATUM 12 april 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Video: Nieuw ruimte-gethematiseerd event onthuld voor World of Tanks

Mocht je nou al eeuwen World of Tanks spelen en niet kunnen wachten op wat nieuwe dingen, dan heb je vandaag geluk. Middels een video onthulde ontwikkelaar Wargaming dat er een nieuw event van start gaat.

Dit event is gericht op de ruimte en vindt enkel vandaag plaats. Dit is niet zonder reden: 57 jaar geleden kwam de eerste mens, Yuri Gagarin, in de ruimte en Wargaming wil dit vieren. Tijdens het inloggen in de game worden spelers voorzien van behoorlijk wat items. Je ziet meer over dit event in de onderstaande video.

World of Tanks is op dit moment beschikbaar voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?