Video: Neem de controlle over in MAG

Heb je altijd al willen weten wat het is om in je eentje invloed uit te oefenen op een enorme veldslag? De nieuwe shooter MAG, exclusief voor de PlayStation 3, vertelt in een nieuwe trailer hoe dat allemaal in z'n werk gaat.

De release datum van de game is nog niet bekend, maar het is duidelijk dat we hier te maken hebben met een originele en ambitieuze shooter, die veel potentie in zich heeft. Hopelijk kunnen de ontwikkelaars dit waarmaken en een toffe game afleveren, wellicht ergens volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?