Need for Speed: The Run

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 18 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Video: Need for Speed: The Run toont verhaal

Electronic Arts heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van Need for Speed: The Run.

In deze trailer komen we wat meer van het verhaal te weten. Je speelt met Jack en moet als eerste van San Francisco naar New York zien te komen. Echter zal je ook nog met de politie te maken krijgen. Bekijk de trailer hieronder.

In Need for Speed: The Run race je met enorme snelheid door stadscentra, besneeuwde bergen en canyons. Daarbij moet je ook nog oppassen dat je de politie niet op je hielen krijgt. Veel actie, veel snelheid en de mooiste wagens van de hele wereld: dat is Need for Speed. De game verschijnt op 18 november voor de PlayStation 3, Xbox 360, pc, Nintendo Wii en de Nintendo 3DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?