Need for Speed: Hot Pursuit
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 november 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Need for Speed: Hot Pursuit toont demo

Gisteren verscheen de demo van de game Need for Speed: Hot Pursuit op Xbox Live en vandaag zal de demo op het PSN verschijnen. Natuurlijk zijn er een hoop gamers die deze demo meteen hebben gedownload.

Helaas zijn er mensen zonder Xbox 360 of PS3. Die gene kunnen in elk geval wel van de beelden genieten. Vandaag verschenen de gameplay beelden van de Xbox 360-versie van deze demo namelijk op het internet. Is het de moeite waard om de game te kopen zodra die uit is of niet?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?