Need for Speed: Hot Pursuit
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 18 november 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Video: Need for Speed: Hot Pursuit laat beelden zien

Met nog een paar weken te gaan moet Need for Speed: Hot Pursuit dan eindelijk gaan verschijnen. De game gaat terug naar de roots. In de game zit de politie weer ouderwets je achter de hielen. In vette gepimpte wagens proberen ze je van de weg af te rijden en alleen de beste wint de race.

Lees hier meer van deze game. De game moet verschijnen voor de pc, PlayStation 3, Nintendo Wii en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?