Video: Nederlandse commercial Super Mario Galaxy 2

Het lange wachten wordt bijna beloond. Nog twee dagen en dan is Super Mario Galaxy 2 verkrijgbaar. Bij Gameliner hebben we deze game al grondig getest en de review is hier te lezen.

Kijk je de komende dagen geen televisie, dan zal je waarschijnlijk de Nederlandse commercial van Super Mario Glaxy 2 mislopen. Maar geen probleem, wij laten deze gewoon hieronder zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?