Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Naughty Bear laat zich zien

Het zal nog wel even duren, maar ergens dit jaar kunnen we vervelende teddyberen te grazen nemen op PlayStation 3 en Xbox 360. Naughty Bear, een actiegame waarin we een boze beer spelen die wraak wil nemen op de andere beren, komt dit jaar namelijk uit en vandaag verscheen de eerste trailer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?