Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Video: Mortal Kombat 11 Sindel Fatality en meer onthuld tijdens Kombat Kast

Mortal Kombat 11 gameplay voor het nieuwe DLC personage Sindel is vrijgegeven. De showcase van Sindel werd tijdens de Kombat Kast gehouden.

In de Kombat Kast zien we de diverse moves van Sindel. Dit keer gaan ze wat dieper in op de basic strings en de speciale moves die elke variatie van het karakter heeft. Verschillende load-outs werden getoond waardoor we diverse skins konden bekijken. We kregen ook wat meer te weten over de lore van Sindel in het verhaal van Mortal Kombat. Aan het einde van de Kombat Kast werden er een paar potjes gespeeld. Gelukkig voor ons won Sindel er een paar, zodat we haar nieuwe Fatality konden aanschouwen. Vorige week werd Sindel aangekondigd met een trailer.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Sindel is vanaf 26 november beschikbaar, mits je het Kombat Pack in bezit hebt.

BRON Kombat Kast

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?