Video: Monstrum komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Geplaatst: 28 juni 2018 19:05
Aangepast: 13 juli 2018 16:28

Survival horror game Monstrum komt dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Soedesco heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Monstrum is oorspronkelijk uitgekomen voor de pc in 2015 en plaatst je op een verlaten vrachtschip dat bij elke playthrough opnieuw gegenereerd wordt. Het verlaten vrachtschip wordt geteisterd door één van de drie monsters (Brute, Fiend en Hunter) ieder met z'n eigen gedragingen en vereiste aanpak. Verstop jezelf, leidt de monsters af of ren weg, maar pas op dat je niet in één van de vallen loopt. Bekijk de trailer hier.

De releasedatum van Monstrum is nog niet bekendgemaakt. We weten alleen dat de game in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht wordt.

Bron: Gematsu
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monstrum

Series

-

Uitgever

SOEDESCO

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

20 mei 2015

Ontwikkelaar

Team Junkfish

Gameliner Awards

-