Monstrum
  • ONTWIKKELAAR Team Junkfish
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 mei 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE -

Video: Monstrum komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Survival horror game Monstrum komt dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Soedesco heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Monstrum is oorspronkelijk uitgekomen voor de pc in 2015 en plaatst je op een verlaten vrachtschip dat bij elke playthrough opnieuw gegenereerd wordt. Het verlaten vrachtschip wordt geteisterd door één van de drie monsters (Brute, Fiend en Hunter) ieder met z'n eigen gedragingen en vereiste aanpak. Verstop jezelf, leidt de monsters af of ren weg, maar pas op dat je niet in één van de vallen loopt. Bekijk de trailer hier.

De releasedatum van Monstrum is nog niet bekendgemaakt. We weten alleen dat de game in het laatste kwartaal van dit jaar verwacht wordt.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?