Monster Hunter Rise

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 26 maart 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Video: Monster Hunter Rise krijgt derde grote update

Monster Hunter Rise update 3.0 is vandaag onthuld door Capcom tijdens een digitaal evenement op het Twitch kanaal van Monster Hunter.

Monster Hunter Rise krijgt weer een grote update. Update 2.0 kwam onder andere met vier nieuwe monsters om op te jagen en een hoop nieuwe wapens en andere voorwerpen. De game heeft dit jaar veel succes gehad, met meer dan zes miljoen verkochte exemplaren. Het digitale evenement gaat niet alleen over Monster Hunter Rise, maar ook over de verwachte Monster Hunter Stories 2, een turn-based JRPG vervolg van Monster Hunter Stories. Hieronder kun je het Big Monster Hunter Event van Capcom bekijken.

Monster Hunter Rise 3.0 is op 26 mei onthuld door Capcom.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?