Video: Monster Hunter Rise krijgt derde grote update

Geplaatst:

Monster Hunter Rise update 3.0 is vandaag onthuld door Capcom tijdens een digitaal evenement op het Twitch kanaal van Monster Hunter.

Monster Hunter Rise krijgt weer een grote update. Update 2.0 kwam onder andere met vier nieuwe monsters om op te jagen en een hoop nieuwe wapens en andere voorwerpen. De game heeft dit jaar veel succes gehad, met meer dan zes miljoen verkochte exemplaren. Het digitale evenement gaat niet alleen over Monster Hunter Rise, maar ook over de verwachte Monster Hunter Stories 2, een turn-based JRPG vervolg van Monster Hunter Stories. Hieronder kun je het Big Monster Hunter Event van Capcom bekijken.

Monster Hunter Rise 3.0 is op 26 mei onthuld door Capcom.

Bron: Twitch/YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord