Monster Hunter Generations

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 15 juli 2016
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Video: Monster Hunter Generations Ultimate komt naar Nintendo Switch

Monster Hunter Generations Ultimate komt naar de Nintendo Switch. Capcom heeft vandaag aangekondigd dat de Japanse Monster Hunter XX eindelijk naar het westen komt als Monster Hunter Generations Ultimate.

De game biedt de klassieke gameplay van Monster Hunter met een paar unieke, nieuwe verrassingen. Ook zijn er nieuwe gebieden en monsters te ontdekken en de maken de favoriete monsters Zinogre en Nargacuga weer hun opwachting. Tevens is een nieuw quest level, G rank, toegevoegd waar de monsters enorm sterk zijn en nieuwe moves en vaardigheden hebben. Kies uit zes verschillende Hunting Styles (inclusief de twee nieuwe styles: Brave Style en Alchemy Style) en maak gebruik van je Hunter Arts om de koning van de jagers te worden. Bekijk de trailer hier.

Monster Hunter Generations Ultimate komt op 28 augustus naar de Nintendo Switch.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?