Video: Mojang onthult openingsvideo voor Minecraft Dungeons

Geplaatst:

Mojang onthult de nieuwe openingsvideo voor Minecraft Dungeons. De game was vorig jaar al aangekondigd tijdens Minecon en kwam dit jaar terug met een video.

Minecraft Dungeons is een actie-avonturen game gebaseerd op klassieke dungeon-crawlers. In de openingsvideo volg je het verhaal van een ‘illiger’. Verjaagd door zijn soortgenoten reist hij de wereld af op zoek naar een nieuw thuis. Uiteindelijk stuit hij op de rustplaats van de ‘orb of dominance’. Een nieuw tijdperk breekt aan, met de illiger als koning van iedereen. Wie niet buigt voor hem, wordt vernietigd. Ben jij de held die hem kan tegenhouden?

Minecraft Dungeons is beschikbaar in het voorjaar van 2020 voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Bron: Mojang
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2020

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord