Video: Modus Stunt Races vandaag beschikbaar in The Crew: Wild Run

Dankzij de april-update van The Crew: Wild Run kun je vanaf vandaag flink stunten. De modus Stunt Races is reeds beschikbaar en je wordt uitgedaagd om de gaafste stunts uit te voeren op speciaal ontworpen tracks. Verspreid over de parcours zijn meerdere jumps en ramps voor de perfecte 360's en front- of backflips.

Stunt Races is beschikbaar in The Summit en alleen uit te voeren met Dirt- en Raid-motoren. Daarnaast introduceert de update de Save & Share-optie voor de uitdagingen Freedrive en Speedtrap. Je kunt tien uitdagingen maken en opslaan om deze vervolgens met andere spelers te delen. Ook heb je nu de mogelijkheid om weereffecten en cameraposities aan te passen.

The Crew: Wild Run is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Kijk jij er naar uit om lekker te stunten? Laat het ons weten!

BRON Persbericht Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?