Video: Modern Warfare 2 vertelt iets meer over verhaal

Over een maand verschijnt Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De verwachtingen zijn torenhoog van deze game en het lijkt erop dat Infinity Ward de verwachtingen waar gaat maken.

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van Modern Warfare 2, die wat meer vertelt over het verhaal van de game. Check de trailer hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?