Mirror's Edge Catalyst
  • ONTWIKKELAAR Digital Illusions
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 juni 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Video: Mirror's Edge Catalyst krijgt gesloten bèta

Electronic Arts en DICE hebben bekendgemaakt dat Mirror's Edge Catalyst een close bèta krijgt. Mensen die geïnteresseerd zijn hebben een EA Account nodig en kunnen zich vervolgens hier inschrijven.

Naast het nieuws over de closed bèta is er ook een nieuwe trailer vrijgegeven en deze focust zich op het verhaal van de game. Deze draait om de 'runner' Faith, die in aanraking komt met de slechte Gabriel Kruger en de Conglomerate-organisatie. Hierna is ze haar leven niet meer zeker en heeft ze al haar parkour-skills nodig om te overleven.

Mirror's Edge Catalyst verschijnt 24 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gematsu

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?