Minecraft Earth

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Video: Minecraft Earth early access nu beschikbaar in een aantal landen

Het ziet ernaar uit dat het grote publiek zeer binnenkort aan de slag kan gaan met Minecraft Earth. De Minecraft Earth Early Access is namelijk vanaf nu beschikbaar in een aantal landen.

In mei dit jaar werd de nieuwe gratis ar-game Minecraft Earth aangekondigd. Inmiddels zijn we zo'n half jaar verder en lijkt het erop dat de game steeds dichterbij komt voor het grote publiek. Een paar maanden geleden werd al aangekondigd dat de Early Access van Minecraft Earth beperkt beschikbaar is in oktober. Vandaag heeft Mojang onthuld dat er nog meer locaties zijn toegevoegd aan de Early Access van de mobiele game. Momenteel is de Early Access beschikbaar in de VS, Engeland, Canada, Zuid-Korea, Filipijnen, Zweden, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland en Ijsland. Daar worden volgens Mojang spoedig meer landen aan toegevoegd. Hopelijk volgen Nederland en België gauw.

Minecraft Earth is nu beperkt beschikbaar in de Early Access.

BRON Mojang

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?