Video: Minecraft Earth early access nu beschikbaar in een aantal landen

Geplaatst: 14 november 2019 11:32
Aangepast: 14 november 2019 19:46

Het ziet ernaar uit dat het grote publiek zeer binnenkort aan de slag kan gaan met Minecraft Earth. De Minecraft Earth Early Access is namelijk vanaf nu beschikbaar in een aantal landen.

In mei dit jaar werd de nieuwe gratis ar-game Minecraft Earth aangekondigd. Inmiddels zijn we zo'n half jaar verder en lijkt het erop dat de game steeds dichterbij komt voor het grote publiek. Een paar maanden geleden werd al aangekondigd dat de Early Access van Minecraft Earth beperkt beschikbaar is in oktober. Vandaag heeft Mojang onthuld dat er nog meer locaties zijn toegevoegd aan de Early Access van de mobiele game. Momenteel is de Early Access beschikbaar in de VS, Engeland, Canada, Zuid-Korea, Filipijnen, Zweden, Mexico, Australië, Nieuw Zeeland en Ijsland. Daar worden volgens Mojang spoedig meer landen aan toegevoegd. Hopelijk volgen Nederland en België gauw.

Minecraft Earth is nu beperkt beschikbaar in de Early Access.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Earth

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord