Video: Microsoft werkt aan snellere Store voor Xbox

Geplaatst: 5 augustus 2020 09:08

Vind jij de Microsoft Store ook veel te traag? Dan heb ik nu goed nieuws voor je, want Microsoft werkt aan een snellere Microsoft Store voor de Xbox.

Naast het nieuws over XCloud die naar Game Pass Ultimate komt, is er nog meer goed nieuws voor Xbox-fanaten. Microsoft gaat namelijk de Microsoft Store voor de consoles aanpakken. Deze nieuwe Store opent en reageert wel twee seconden sneller dan de huidige Microsoft Store. Daarnaast krijgt de zoekfunctie een update en is de Store op een andere manier ingericht, waardoor spelers op een meer intuïtieve manier kunnen browsen. Ook geeft Microsoft aan dat de vernieuwde Store veiliger is gemaakt voor kinderen, daar ze geen content meer kunnen zien die niet voor hun leeftijd geschikt is.

De nieuwe Microsoft Store is vanaf vandaag beschikbaar voor een select groepje Xbox Insider-leden. Later wordt de update uitgerold voor alle gebruikers.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord