Video: Microsoft onthult Limited Edition Gears 5 Xbox One X-bundel

Geplaatst: 7 augustus 2019 09:31
Aangepast: 7 augustus 2019 09:32

Als je nog niet in het bezit bent van een Xbox One en van plan bent om Gears 5 aan te schaffen, dan heb ik goed nieuws voor je. Microsoft onthult namelijk de Limited Edition Gears 5 Xbox One X-bundel.

Het is vrij gebruikelijk dat grote gamereleases ook een speciale uitgave krijgen met een gethematiseerde console. Bij het aankomende Gears 5 is dat niet anders. Gears 5 krijgt namelijk een speciale Limited Edition Gears 5 Xbox One X-bundel. Deze bundel bevat een limited edition Xbox One X 1TB met speciaal doorzichtig Gears 5-design, een speciale Gears 5 Kait Diaz Limited Edition draadloze Xbox One controller, downloadcodes voor Gears 5 Ultimate Edition, Gears of War Ultimate Edition, Gears of War 2, Gears of War 3 en Gears of War 4 en tot slot ook nog een maand lang toegang tot Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Naast deze super zieke bundel heeft Microsoft ook nog een hele set aan randapparatuur in Gears 5-stijl uit de doeken gedaan. Zo is de speciale draadloze controller ook los verkrijgbaar met eventueel een bijpassend laadstation, is er een speciale gethematiseerde draadloze headset beschikbaar, kun je de Razer Turret for Xbox One – Gears 5 Edition en Razer Thresher for Xbox One – Gears 5 Edition aansluiten als je liever met toetsenbord en muis speelt en om je oorlogsuitrusting helemaal compleet te maken, kun je ook nog de Seagate Game Drive for Xbox Gears 5 Special Edition externe harde schijf aanschaffen die ook met in-game goodies komt.

Gears 5 verschijnt 10 september voor de pc en Xbox One. De Limited Edition Gears 5 Xbox One X-bundel is nu te pre-orderen voor €499,99

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears 5

Series

Gears of War

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2019

Ontwikkelaar

The Coalition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord