Check al onze gamescom content hier!
Code Vein
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • RELEASEDATUM 27 september 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Video: Mia Karnstein in actie in Code Vein-trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer van Code Vein vrijgegeven en deze toont Mia Karnstein in actie. Haar specialiteit zijn korte snelle aanvallen met een bajonet en aanvallen van afstand met een schorpioenstaart.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Code Vein:

Code Vein verschijnt 28 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?