Metal Gear: Survive
  • ONTWIKKELAAR Konami
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 februari 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Video: Metal Gear Survive bèta aangekondigd

De bèta voor Metal Gear: Survive is aangekondigd door Konami. Vanaf 18 januari tot 21 januari heb je de mogelijkheid om de game op de PlayStation 4 of de Xbox One te proberen. Helaas is voor de pc geen bèta-versie aangekondigd.

Dit is goed nieuws voor de fans van Metal Gear, maar ook voor de sceptici. Ze kunnen beiden beoordelen of de game wat voor hen is en eventueel bonus items verdienen voor de game. Gelukkig heeft Konami een trailer uitgebracht met beelden van de single player modus. Het valt op dat je niet alleen moet vertrouwen op je vuurwapens, maar ook verschillende melee wapens moet gebruiken. In de veilige kampen kun je voorwerpen creëren en eten koken. Ook kun je andere overlevenden rekruteren door ze onderdak te bieden en te beschermen door muren te versterken en hekken te bouwen. Bekijk de trailer met producer Yuji Korekado hier.

Metal Gear: Survive komt op 20 februari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON EGMNOW

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?