Video: Metal Gear Survive bèta aangekondigd

Geplaatst: 14 december 2017 12:25
Aangepast: 2 mei 2018 21:45

De bèta voor Metal Gear: Survive is aangekondigd door Konami. Vanaf 18 januari tot 21 januari heb je de mogelijkheid om de game op de PlayStation 4 of de Xbox One te proberen. Helaas is voor de pc geen bèta-versie aangekondigd.

Dit is goed nieuws voor de fans van Metal Gear, maar ook voor de sceptici. Ze kunnen beiden beoordelen of de game wat voor hen is en eventueel bonus items verdienen voor de game. Gelukkig heeft Konami een trailer uitgebracht met beelden van de single player modus. Het valt op dat je niet alleen moet vertrouwen op je vuurwapens, maar ook verschillende melee wapens moet gebruiken. In de veilige kampen kun je voorwerpen creëren en eten koken. Ook kun je andere overlevenden rekruteren door ze onderdak te bieden en te beschermen door muren te versterken en hekken te bouwen. Bekijk de trailer met producer Yuji Korekado hier.

Metal Gear: Survive komt op 20 februari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: EGMNOW
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal Gear: Survive

Series

-

Uitgever

Konami

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

20 februari 2018

Ontwikkelaar

Konami

Gameliner Awards

-

Lees meer