Mega Man X Legacy Collection 1 & 2
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 juli 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Video: Mega Man X Legacy Collection 1 & 2 releasedatum bekendgemaakt

Capcom heeft middels een trailer de releasedatum bekendgemaakt van Mega Man X Legacy Collection 1 & 2. De game was hoe dan ook aangekondigd voor de Switch, maar daarbij zijn nu de overige consoles en pc bijgekomen.

Alle titels in deze release hebben een grafische update gehad om de hedendaagse consoles eer aan te doen. Alle titels komen uit, verspreid over twee discs, of in het geval van de Nintendo Switch, één cartridge en een digitale versie die je kunt downloaden.

De releasedatum is 24 juli voor alle consoles en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?