Mega Man X Legacy Collection 1 & 2
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 juli 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Video: Mega Man Legacy Collection 1 & 2 komen officieel naar Nintendo Switch

Het was slechts gisterendat het allemaal nog maar een gerucht was, maar vandaag wordt alles duidelijk. Capcom heeft bekendgemaakt dat de Mega Man Legacy Collection 1 & 2 naar de Nintendo Switch komen.

Andere consoles konden al eerder genieten van de oude avonturen van Mega Man, maar de Switch bleef hier helaas in achter. Gister deed het gerucht al de ronde dat de games naar de console van Nintendo zouden komen. Dit dankzij een nieuwe rating op de ESRB. Vandaag weet Capcom het te bevestigen en onthulde de onderstaande trailer.

De Mega Man Legacy Collection 1 & 2 komen beiden uit op 22 maart. De games zitten dan gebundeld tot één game die je €39.99 kost.

BRON Capcom

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?