Mega Man: 30th Anniversary
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE First Person Shooter, Platform
  • GAMELINER SCORE -

Video: Mega Man - 30th Anniversary op werkende Nintendo Cartridges

Capcom brengt ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van Mega Man, twee wel heel bijzondere edities uit, namelijk Mega Man II voor de NES en Mega Man X voor de SNES. Bijzonder is bovendien dat het nog werkende games zijn ook.

Iam8Bit is een fabrikant van dit soort cartridges en brengt samen met Capcom deze zogenaamde Mega Man - 30th Anniversary edities uit. Beide versies hebben zelfs een transparant blauwe editie. Hier maak je echter een kans op van één op acht.

Retro is in en dat weten we wel dankzij de mini-consoles van Nintendo en Sega die opnieuw worden uitgebracht. Hoe vet zijn dan deze games op werkende cartridges?

BRON Iam8Bit

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?