Video: Max Payne vliegt stijlvol voorbij in nieuwe trailer

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Menig gamer wacht al lange tijd met smart op de nieuwe Max Payne. De spanning is vandaag alleen maar toegenomen met het verschijnen van een nieuwe trailer. Rockstar Games lijkt hierin de franchise een waardig vervolg te geven.

In 2003 kwam Max Payne 2: The Fall of Max Payne uit en sindsdien heeft de schemerige held Max niet in een volwaardig vervolg zijn verhaal kunnen doen. Binnenkort verandert dit, wanneer Max Payne 3 uitkomt. Hoewel de setting minder film noire is, beloven veel goede elementen uit de vorige delen over te stromen naar het nieuwste epos.

De trailer toont duidelijk dat de fameuze 'Bullet Time' nog altijd aanwezig is en soepel werkt. De vijanden zijn volledig geanimeerd en schuilen bedachtzaam achter kratten en muren. Zij reageren gelukkig realistisch op kogelwonden, wanneer ze geraakt worden.

Wil je Max moeiteloos voorbij aan zijn vijanden zien vliegen? Bekijk de trailer hieronder. Je zult wel tot 18 mei moeten wachten om de game op de PlayStation 3 en Xbox 360 te spelen. 1 juni komt deze voor de pc uit.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne

Series

Max Payne

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 2

Releasedatum

27 juli 2001

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer