Max Payne
  • ONTWIKKELAAR Remedy
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 juli 2001
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 2
  • GENRE Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Video: Max Payne vliegt stijlvol voorbij in nieuwe trailer

Menig gamer wacht al lange tijd met smart op de nieuwe Max Payne. De spanning is vandaag alleen maar toegenomen met het verschijnen van een nieuwe trailer. Rockstar Games lijkt hierin de franchise een waardig vervolg te geven.

In 2003 kwam Max Payne 2: The Fall of Max Payne uit en sindsdien heeft de schemerige held Max niet in een volwaardig vervolg zijn verhaal kunnen doen. Binnenkort verandert dit, wanneer Max Payne 3 uitkomt. Hoewel de setting minder film noire is, beloven veel goede elementen uit de vorige delen over te stromen naar het nieuwste epos.

De trailer toont duidelijk dat de fameuze 'Bullet Time' nog altijd aanwezig is en soepel werkt. De vijanden zijn volledig geanimeerd en schuilen bedachtzaam achter kratten en muren. Zij reageren gelukkig realistisch op kogelwonden, wanneer ze geraakt worden.

Wil je Max moeiteloos voorbij aan zijn vijanden zien vliegen? Bekijk de trailer hieronder. Je zult wel tot 18 mei moeten wachten om de game op de PlayStation 3 en Xbox 360 te spelen. 1 juni komt deze voor de pc uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?