Masters of Anima

  • Ontwikkelaar Passtech Games
  • Eerste releasedatum 10 april 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, Avonturen, RPG, Strategie
  • Gameliner score -

Video: Masters of Anima launchtrailer uitgebracht

Vandaag heeft Passtech Games de launchtrailer uitgebracht voor Masters of Anima. Deze game is vandaag uitgekomen voor alle consoles en pc. De hoofdrolspeler is Otto die op zoek is naar zijn verloofde nadat Zahr haar 'ontvoerd' heeft.

De game neemt je mee op een soort van strategisch avontuur waarbij jij jouw leger aan kunt voeren en iedere onderdaan hierin zijn eigen functie heeft. Het heeft daarom wat weg van Pikmin qua uitstraling of Brothers in Arms qua gameplay. Check de trailer zelf maar uit.

Masters of Anima is vandaag uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?