Rune Factory 4 Special

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Marvelous onthult openingsvideo en nieuwe details Rune Factory 4 Special

Marvelous onthult de openingsvideo en nieuwe details van Rune Factory 4 Special. Deze onthulling werd gedaan tijdens de meest recente Rune Factory Channel Broadcast.

In de meest recente Rune Factory Channel broadcast werde de openingsvideo van Rune Factory 4 Special onthuld. In deze video zien we onder andere de personages die we in de game tegen gaan komen. Tevens werden nieuwe details over de game onthuld. Zo worden Voice Comments toegevoegd, waarin stemacteurs hun gedachten laten horen over de game, de personages en nog veel meer. Daarnaast werd ook onthuld dat de game een 'Another Episode' gaat krijgen. Wat dit precies inhoudt, werd niet vrijgegeven, maar het heeft te maken met de draak Ventuswill.

Rune Factory 4 Special verschijnt later dit jaar voor de Nintendo Switch.

BRON Marvelous Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?