Check hier alle E3 2021-content

Video: Mario tegen Bowser in Super Mario 3D Land

Nintendo heeft twee trailers van Super Mario 3D Land online gezet. Het ene filmpje gaat in op het verhaal van dit spel, terwijl het andere filmpje wat meer op de actie ingaat.

Het verhaal zal niet als een grote schok komen: Peach is ontvoerd door Bowser. De details verschillen nog wel eens, maar meestal komt het hier op neer als er een nieuwe Mario titel verschijnt. Niettemin is het geen straf om de goedgemutste loodgieter rond te zien rennen.

De andere trailer laat wat oude en nieuwe power-ups zien. De Tanooki suit en de vuurbloem zullen weer te vinden zijn, maar wat dacht je van het propellorblokje? Ook een paar andere elementen zijn overgehaald vanuit andere spellen, zoals de reuze Goomba.

Super Mario 3D Land komt 18 november uit voor de 3DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?