Check hier alle PlayStation State of Play content

Video: Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

Het is al een hele tijd geleden sinds Mario en Sonic totaal niet met elkaar overeenkwamen, maar die strijdbijl lijkt al lang begraven te zijn. Dit werd bevestigd toen de game Mario & Sonic at the Olympic Games uitkwam. Nu is het tijd voor en vervolg en welke andere naam dan Mario & Sonic at the Olympic Winter Games zou beter passen?

Mario & Sonic at the Olympic Winter Games komt uit voor de Wii en Nintendo DS. Knotsgekke disciplines, eindeloze sneeuwpret, enthousiaste personages. Kortom: te weinig woorden voor deze nieuwe game. Bekijk daarom snel de gloednieuwe trailer hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?