Mario Kart 7

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 december 2011
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: Mario Kart 7 glitching away

Er is een grote glitch opgedoken in een van de levels van Mario Kart 7.

De glitch maakt het mogelijk om een groot deel van het Maka Wuhu level over te slaan en op deze manier een riante voorsprong op tegenstanders te verkrijgen.

Bekijk hieronder een video van de glitch:

Nintendo heeft bij monde van Buddy Roemer gereageerd:

Thanks for your patience in waiting for a response during this busy time of year. We are aware that it is possible to navigate a certain part of the track in Wuhu Island in a way that allows a large part of the course to be bypassed. There are no plans to update the game to remove this shortcut as doing so would create an unfair advantage for the users of the original release of the game. Rest assured your comments have been added to our records for Mario Kart 7.

Ze weten dat de glitch erin zit en gaan het niet oplossen omdat het de spelers die het spel voor de update gekocht hebben een oneerlijk voordeel geeft.

Wat vinden jullie hiervan? Onzin of begrijpelijk?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?