Video: Mario en Luigi werken samen in LEGO Super Mario

Wat is een Super Mario-avontuur zonder Luigi? Nintendo heeft aangekondigd dat met de nieuwe LEGO Super Mario Luigi startset de gebroeders samen op avontuur kunnen.

Eerder dit jaar werd de LEGO Super Mario Luigi startset aangekondigd. Deze set is nog niet uit, maar LEGO en Nintendo maken al bekend dat Mario en Luigi ook samen op avontuur kunnen. De twee broers kunnen aan elkaar worden verbonden via bluetooth, om zo samen LEGO Super Mario te spelen. In de trailer doorlopen Mario en Luigi zelfgebouwde levels en verschillende uitbreidingen. Door samen te werken en tegelijk te springen en te lopen kunnen beide spelers munten en beloningen verdienen.

De LEGO Super Mario Luigi startset is vanaf 1 augustus beschikbaar. De LEGO Super Mario set is nu al beschikbaar.

BRON Nintendo
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?