GreedFall
  • ONTWIKKELAAR Spiders
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Video: Makers GreedFall vertellen over gamewereld

Focus Home Interactive en ontwikkelaar Spiders komen met een speciale Webseries voor hun nieuwste game GreedFall. In het eerste deel vertellen de makers meer over de gamewereld van de RPG.

Voor GreedFall is ontwikkelaar Spiders afgeweken van de traditionele Westere RPG-setting. Geen standaard ridders en elven hier, maar een interessante wereld die zijn inspiratie haalt uit het Europa van de zeventiende eeuw. De wereld is zeer kleurrijk en er valt enorm veel te ontdekken, daarnaast bevat GreedFall een interessante wereldkaart waarmee je gemakkelijk kunt navigeren.

GreedFall verschijnt op 10 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?