Video: Maar liefst twee trailers voor Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus krijgt een remake en de trailers laten zien dat het er prachtig uit gaat zien.

Het klinkt misschien gek dat er twee trailers zijn, maar het klopt wel zodra je het gezien hebt. De ene trailer laat veel meer de gameplay zien, terwijl de andere trailer perfect de atmosfeer van de originele game weergeeft. Beide trailers laten zien dat er veel potentie is. Hopelijk wordt de uiteindelijke game net zo gaaf als de trailers.

Shadow of the Colossus kwam in 2006 uit voor de PlayStation. Eerder was er al een remasterde versie voor de PlayStation 3, maar de remake voor de PlayStation 4 zal ergens in 2018 uitkomen.

BRON Youtube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?