Gears of War 4

  • Ontwikkelaar The Coalition
  • Eerste releasedatum 11 oktober 2016
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Actie, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Maak kennis met de drie Gears of War 4 bèta-maps

De Gears of War 4 bèta is sinds gisteren exclusief beschikbaar voor spelers van Gears of War: The Ultimate Edition. Gears of War 4-testers gaan de strijd met elkaar aan in de maps: Harbor, Dam en Foundation.

In een nieuwe video verteld ontwikkelaar The Coalition meer over de drie bèta-maps. Heb je The Ultimate Edition gespeeld voor 11 april maar heb je nog geen code ontvangen? Vrees niet, de codes worden in waves uitgezonden. De verwachting is dat aanstaande donderdag de laatste bèta-codes de deur uit gaan. Op 25 april is de bèta te spelen voor iedereen en deze is speelbaar tot en met 1 mei.

Leuk detail: Als je level 20 behaald, heb je recht op de volgende bèta-exclusives: Vintage Kait karakter, een embleem, een speciale Vintage Kait bounty plus de Vintage weapon skin voor de Lancer en Snub Pistol.

ontbrekende afbeelding

Gears of War 4 is vanaf 11 oktober exclusief beschikbaar voor de Xbox One.

BRON YouTube

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?