Video: Maak je wereld uniek in Jurassic World Evolution 2

Geplaatst: 27 oktober 2021 17:55

Er is weer een nieuwe Developer Diary verschenen voor Jurassic World Evolution 2. In de nieuwste video krijgen we te zien hoe we onze eigen Jurassic World kunnen maken.

Het nieuws over Jurassic World Evolution 2 blijft maar binnenstromen. In de Developer Diary-video's lichten de ontwikkelaars enkele aspecten van de game in detail uit. Ditmaal is het de beurt aan Rich Newbold, Amy Hook, Jim Stimpson en Adam Woods om ons een kijkje achter de schermen te geven. In de nieuwste video toont het viertal dat je het park zo bizar kunt maken als je zelf wilt. Als je een waar paradijs van jouw park wilt maken, is dat mogelijk. Maar totale chaos creëren behoort ook tot de mogelijkheden. De dinosaurussen kunnen zelfs ontsnappen uit hun verblijven en de gasten terroriseren. Natuurlijk is de video voorzien van een hoop nieuwe beelden. Onder andere wat kersverse locaties en ondergronden komen langs. Voor spelers die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, is er goed nieuws. Je kunt de veiligheid van jouw park waarborgen door de terugkeer van de ranger en capture teams. Al deze punten komen in detail langs in de onderstaande video.

De releasedatum van Jurassic World Evolution 2 is al een tijdje bekend. Over enkele weken, op 9 november, kunnen we al met de game aan de slag.

Bron: Jurassic World Evolution 2
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jurassic World Evolution 2

Series

-

Uitgever

Frontier

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 november 2021

Ontwikkelaar

Frontier Developments

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.