Video: Maak je eigen bokser met Fight Night

Fight Night is al sinds 2004 een van de betere boksgames. De game heeft inmiddels twee sequels gekregen. Dit jaar wordt het tijd voor Fight Night Round 4.

In de game kan je met verschillende pro-boksers spelen zoals Mohammed Ali en Mike Tyson, maar je kan ook je eigen bokser aanmaken. Dat zie je in onderstaand filmpje.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?